Lørdag d. 30. maj 2020 - �rgang 15

Ejerskifte på tandklinik i Aalestrup

12-05-2020

Den 1. maj overdrog Ciprian og Mariuca Tandklinik Vestergade i Aalestrup til Andrea Bosancu, som bliver den nye klinikejer.

For tre år siden overtog Ciprian og Mariuca Tandklinik Vestergade. Nu har klinikken igen skiftet ejer, da Ciprian og Mariuca har fået mulighed for at overtage en større klinik i Norddjurs. De fortæller, at det har været en svær beslutning, idet de har været taknemmelige for det liv, de har fået bygget op her i byen. Afskeden med Aalestrup bliver vemodig for dem, da de har mange gode minder og oplevelser fra deres tid her.

De forklarer, at selvom det har været svært tage beslutningen om at forlade klinikken, føler de sig trygge ved at have overdraget klinikken til Andrea. De kender Andrea fra tandlægeskolen og ved, at hun er en erfaren og dygtig tandlæge.

Andrea er oprindeligt fra Rumænien og har 10 års erfaring som tandlæge med egen klinik. Med hjælp fra et rekrutteringsfirma har hun gennemgået et intensivt dansk sprogkursus og ser frem til at kunne arbejde som tandlæge i Aalestrup. 

- Fra den 1. maj overtog jeg tandklinikken i Vestergade. Men grundet coronakrisen starter jeg først på klinikken i midten af maj. Jeg glæder mig til at starte som tandlæge i klinikken og møde patienterne, siger Andrea. 

- Vi har fundet et hus i Aalestrup. Det er vigtigt for os, at vores to døtre kan trives og føle sig trygge der, hvor vi skal bo. De skal begynde i Børnehuset Aalestrup, som vi allerede besøgte, inden vi flyttede. Efter at havde besøgt klinikken og byen var jeg overbevist om, at vi som familie ville komme til at føle os hjemme i Aalestrup.

- Vi skal opleve dansk hygge. Det har jeg glædet mig til, siger Andrea og griner. Det har jeg hørt meget godt om. Jeg håber at patienterne vil tage godt imod mig, og at jeg kommer til at få et godt forhold til dem. Og at min mand kan finde et arbejde. Det er vigtigt for mig, at hele min familie falder godt til i Danmark. Så skal vi selvfølgelig også til LEGOLAND, så snart vi har muligheden for det. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!