Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

Efterladt af NT nytårsaften

01-01-2022

Mindst 8 passagerer blev nytårsaften ladt i stikken af Nordjyllands Trafikselskab, da de var på vej til nytårsfest. De 8 passagerer, som Lokaltindblik.dk har kendskab til, stod på Aars Busterminal og ventede på rute 52, der skulle køre fra Aalestrup til Aalborg. I følge køreplanen skulle bussen køre fra Aars kl. 16.38, men den kom ikke.

En anden buschauffør på busterminalen kontaktede NT, der ikke kunne redegøre for, hvor bussen var blevet af, og så måtte de 8 passagerer en time før dronningens nytårstale selv finde ud af at komme videre. Nogle skulle have været med bussen til Støvring og andre til Aalborg. Dertil kommer muligvis andre passagerer, som har ventet forgæves ude på rute 52's rute. 

På NT's hjemmeside oplyser trafikselskabet, at man kan søge kompensation for busser, der ikke dukker op. Enten op til 350 kroner til en taxa eller op til 50 kilometer hver vej, hvis man kører i privat bil.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!