Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

Drop-in vaccination uden tidsbestilling ved Carelink i Aalborg og Aars

21-12-2021

Grundet ledig kapacitet til revaccination er der mulighed for at blive vaccineret uden tidsbestilling i Aalborg og Aars i to kommende to dage.

Carelinks vaccinationscenter i Shoppen (City Syd) og i Messecenter Vesthimmerland i Aars tilbyder drop-in vaccination uden tidsbestilling i morgen onsdag den 22. december og torsdag den 23. december.

Generelt er der mange ledige tider til revaccination den kommende tid, så der er også rig mulighed for at gå på vacciner.dk og finde en tid til vaccination. Det er også muligt at fremrykke sin tid, hvis man allerede har booket en tid i det nye år, oplyser chefkonsulent ved Region Nordjylland, Anders Cinicola.

- Vi har opbygget en stor kapacitet, så der er gode muligheder for at blive revaccineret inden jul. Det er der med den nye mulighed for drop-in på to lokaliteter, men generelt er der mange ledige tider til at blive revaccineret. Det vil jeg opfordre folk til at udnytte, siger Anders Cinicola. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!