Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15

Det bedste fra Vesthimmerlands revyer i samme forestilling

12-10-2019

Det er anden gang, at en flok frivillige revyentusiaster i samarbejde med musikhuset, har formået at samle de vesthimmerlandske lokalrevyer i en forestilling. I 2017 måtte mange gå forgæves efter billetter til den vesthimmerlandske udgave af Revyernes Revy. Det var en ubetinget succes, som kaldte på en gentagelse.

Hele syv af de vesthimmerlandske lokalrevyer er med i 2019-udgaven af projektet, som den 1. november udmønter sig i et brag af en revycollage med alle de bedste sketches, monologer og sange fra de seneste års mange lokale forestillinger. Hver revy bidrager med to til tre numre og medbringer de nødvendige skuespillere og rekvisitter.

Til at binde Revyernes Revy sammen er der indgået aftale med Kim Bernt om at varetage kapelmesterrollen. Kim er hjemme i genren, bl.a. som kapelmester for Cabaret ALFA, og det er også Cabaret ALFAs orkester, der er samlet til opgaven med at spille til Revyernes Revy. Orkestret og lokalrevyerne er gået i øvelokalet og er i fuld gang med forberedelserne forud for generalprøve og premiere.

”Vi håber at rigtig mange igen i år vil bakke op om projektet ved at komme og se eller gense de mange indslag fra de vesthimmerlandske revyer. Vi opfordrer til, at man skynder sig at sikre sig en billet. Det bliver en forestilling med masser af lune og vesthimmerlandsk selvironi. Der er mange gode grin gemt i Vesthimmerland”, siger musikhusleder Lisbeth Jagd.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!