Lørdag d. 30. maj 2020 - �rgang 15
Jacob Christiansen har allerede gang i produktionen på Blekingevej.

Der er igen tryk på Blekingevej

15-05-2020

Da Nordjyske samlede sine trykopgaver i Aalborg, blev bygningen på Blekingevej i Løgstør, hvor Vesthimmerlands Folkeblad også huserede engang, overflødig. Men nu kommer der igen liv i lokalerne.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Virksomheden Scan Design har eksisteret siden 1992, men der er blevet for trangt i lokalerne på Vandmanden i Aalborg City Syd. Nu har virksomheden fundet den rette løsning på problemet. Den flytter til Blekingevej i Løgstør, hvor de ledige lokaler er helt ideelle for et trykkeri, idet bygningen i mange år har huset Nordjyskes trykkeri, der nu er rykket den anden vej.

Scan Design er et familieforetagende med far Flemming Christiansen som indehaver. Sønnen Anders er direktør, og storebror Jacob Christiansen står for produktion. Både Flemming og Jacob er bosat i Løgstør, og det har i et vist omfang også haft indflydelse på beslutningen om at rykke virksomheden til Muslingebyen, hvor der nu bliver dobbelt så meget plads at arbejde på.

Når Scan Design kører for fuld damp er der 5 medarbejdere beskæftiget med administration, produktion, salg og grafisk arbejde. Nogle er imidlertid hjemsendt på grund af coronasituationen.

Løgstørs nye trykkeri laver stort set de samme trykopgaver som Nordjyske gjorde på matriklen. Det gælder både offset og digitale ordrer. Større oplagsopgaver klares med hjælp fra eksterne samarbejdspartnere. 

Scan Design henvender sig primært til erhvervskunder i hele Danmark, men der er også plads til at private kan få trykt konfirmationssangen, siger Flemming Christiansen. En fjerdedel af virksomhedens omsætning går til eksport til primært Færøerne.   

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!