Tirsdag d. 7. juli 2020 - �rgang 15
Ninni Lodahl Gjessing til højre i billedet får overrakt prisen af Gerda Vældgaard

Den radikale ”Pris” gik i år Ninni Lodahl Gjessing

25-04-2017

I 2013 indstiftede Radikale i Vesthimmerland med Ninni Lodahl Gjessing i spidsen en ”Pris”, som siden er blevet uddelt 4 gange. Senest blev ”Prisen” givet til leder af Vesthimmerlands Kommunes flygtningecentre, Torben Gregersen. ”Prisen” gives hvert år til en person, der har gjort en særlig indsats i Vesthimmerland.

- I år har det ikke været svært at beslutte at prismodtageren skulle være en fra egne rækker; nemlig Ninni Lodahl Gjessing selv, udtaler forhenværende formand Søren Dolmer.

Når Ninni netop modtager ”Prisen” i år, er anledningen, at hun med årets udgang har besluttet at forlade politik. Det sker efter at Ninni har været valgt i til byrådet i 16 år. Først i daværende Løgstør Kommune og siden i Vesthimmerlands Kommune og de sidste 8 år også i regionalpolitik.

I forbindelse med prisoverrækkelsen, som Gerda Vældgaard forestod, blev Ninni blandt andet takket for hendes humor, vedholdenhed og ildhu.

Ninni gav de fremmødte ved prisoverrækkelsen en ”tapaz” i form af 8-10 nedslag fra udvalg og begivenheder, som hun gennem årene har været en del af. Det handlede om udsatte børn, integration af flygtninge, og at Vesthimmerland fortsat skal være en attraktiv bopælskommune.

Ninni opfordrede afslutningsvis i den forbindelse de ny kandidater til at være tro overfor deres egne holdninger og holde fast i de radikale mærkesager, som altid har stået hende nær, i særdeleshed ordentlige vilkår for skolerne herunder opretholdelse af også de mindre skoler.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!