Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Danmission fejrer 15 år i Løgstør

27-07-2022

Danmissions genbrugsbutik i Løgstør holder åbent hus i anledning af butikkens 15 års fødselsdag.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Danmission Genbrug Løgstør åbnede for 15 år siden sin butik i den tidligere Danske Bank-bygning i Jernbanegade. Efter få år flyttede butikken op i Torvegade, hvor den har ligget de seneste 11 år. 

Butikken sælger alt indenfor genbrugsartikler, som bliver doneret til butikken. Der er pt. 14 frivillige, som står for driften. Én af dem er Inga Buus, som oplever stpr efterspørgsel på de ting, der kommer ind i forretningen. Og det er både ung og gammel og fra alle sociale lag, der handles. Det kan godt mærkes, at det er velset at genbruge ting, siger hun. Oh her i sommer er der især mange turister.

De 14 frivillige er da også i underkanten for at holde butikken kørende, siger hun. Men efter coronanedlukningen har det været svært at skaffe frivillig arbejdskraft. 

Når de faste udgifter til butikken er betalt går alt overskuddet til Danmissions støtteprojekter i 12 lande i Asien, Afrika og Mellemøsten samt i Danmark.

Danmission Genbrug Løgstør fejrer sin 15 års fødselsdag den 2. august med sponsoreret kaffe og kagemand samt 50% rabat på alt i butikken. 

På billedet ses tre af de frivillige. Det er fra venstre Inga Buus, Connie Sørensen og Laura Rokkedahl.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!