Mandag d. 14. juni 2021 - �rgang 16

Crowdfunding kan være vejen frem for nye idéer

22-03-2016

Den 27. april kan iværksættere og ejere af mindre virksomheder og andre med gode idéer få inspiration til, hvordan man kan skaffe alternative finansieringsmuligheder til at føre idéerne ud i livet.

Iværksættere, mindre virksomheder og lokale ildsjæle har stadig udfordringer med at skaffe finansieringsmuligheder til deres gode ideer, hvis postnummeret har adresse i bl.a. et yderområde.

Derfor inviterer Vesthimmerlands Kommune, Himmerlands Udviklingsråd og LAG Jammerbugt-Vesthimmerland onsdag den 27. april til et gratis seminar i Lanternen i Løgstør. Her får de, der tilmelder sig, mulighed for at høre, hvordan man kan bruge crowdfunding og crowdlending som alternative værktøjer til at skaffe midler til at realisere gode idéer.

Arrangementet starter som et fyraftensmøde med fire indlæg ved borgmester Knud Kristensen, Lotte Jensen, direktør Up Front Europe, Michael Eis, stifter og ejer af Booomerang.dk og Andres Christensen, stifter og medejer af Lendino.dk.

”Udvikling af de kommunale landdistrikter udfordres i den grad i disse år, og det er ikke blevet mindre af, at LAG-midlerne reduceres med 30% fra 2017, at de tidligere §17-midler og midlerne til De Grønne Partnerskaber er skåret væk, hvilket er med til at forringe udviklingsmuligheder for både erhvervs- og landdistriktsprojekter, så der er behov for at tænke nyt og finde alternative finansieringskilder,” udtaler borgmester Knud Kristensen.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!