Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Cabaret og musikhus kan ikke blive enige

21-11-2022

Cabaret ALFA går på stand by i 2023.

Tekst: Per Lyngby 

5 dage!

Det er kardinalpunktet i forhandlingerne mellem  Cabaret ALFA og musikhuset Alfa i Aars, som ikke kan få enderne til at nå sammen i en lejeaftale. 

Vesthimmerlands Musikhus ALFA har i flere omgange varslet, at de ønsker, at Cabaret ALFA’s tid på scenen omkring forestillingerne skal skæres ned fra 2 uger og 5 hverdage til 2 uger. Efter lang tids snak frem og tilbage mellem musikhuset og bestyrelsen bag Cabaret ALFA, har Vesthimmerlands Musikhus ALFA skåret igennem og fastholder, at der fremover kun kan blive tale om 2 uger samlet på scenen. 

"For Cabaret ALFA medfører det desværre, at det ikke længere er muligt at få den nødvendige tid på scenen op til forestillingerne i musikhuset. Derfor har bestyrelsen for Cabaret ALFA besluttet at springe forestillingen 2023 over. Det er rigtig ærgerligt, da vi elsker arbejdet og sammenholdet i Cabaret ALFA, men vi kan ikke stå inde for den færdige forestilling med de ændrede samarbejdsbetingelser. Der arbejdes dog på at komme igen i en eller anden form og gerne i 2024", hedder det i en udtalelse fra cabaretens bestyrelse. 

En arbejdsgruppe er lige nu i gang med at undersøge forskellige muligheder for Cabareten, men intet er afgjort, og derfor må det trofaste publikum væbne sig med tålmodighed, inden det igen forhåbentlig bliver mulighed for at opleve den populære vesthimmerlandske revy. 

Det er succes med mange aktiviteter i musikhuset, som har foranlediget problematikken, da man derved ikke kan tildele Cabareten mere end 2 uger med rådighed over scenen og den store sal. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!