Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Byfestregn i går og sol i dag

18-06-2022

Det store byfestmarked i Løgstør var præget af juniregn, som ramte netop fredag. Til gengæld er der udsigt til solskin over Løgstør Dyrskue i dag.

De handlende i Løgstør havde fredag stillet an med markedsløjer og særligt gode tilbud i centrum af byen, som vanen tro var spærret af for kørende trafik på en byfestfredag. Men vejret drillede i år, for regnen satte ind samtidig med markedsdagen, og selv mange ikke lod sig slå ud af det, så kunne det mærkes, at nogle blev hjemme. 

Vejret var bedre om formiddagen, hvor dagens program startede med underholdning for børn med trylleklovnen MIGU. Han optrådte for en stor flok børn i teltet på Skoleengen, som senere på dagen åbnede for ølhanerne og blev omdannet til smugkro og musik med Petmic’s & DJ Nicolai K.

I dag er der dyrskue på Dyrskuepladsen, og det betragtes som byfestens hovedattraktion. Skuet har åbent fra kl. 9 til 17, og derefter er der budt ind til fest i teltet på Dyrskuepladsen. 

Byfesten i Løgstør slutter med en friluftsgudstjeneste i morgen i Anlægget, hvor der efterfølgende serveres grillede pølser.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!