Fredag d. 14. december 2018 - Årgang 13

Busser skal trække endnu flere til stor koncert

12-03-2018

Arrangørerne indsætter shuttle-busser fra Farsø via Hornum til Aars. En aftale med Midtbus Jylland fra Aars gør, at arrangørerne kan tilbyde denne service for sine gæster. Billetter til shuttlebusser købes via ticketmaster sammen med koncertbilletterne.

- Billetsalget til den store koncertsatsning i Messecenter Vesthimmerland går rigtig godt – vi forventer at passere 1.500 solgte billetter i denne uge, udtaler Kim Nyby, Farsø-Ullits IK og Per Nyborg, Aars IK i forening.

Salget af billetter er på nuværende tidspunkt fordelt med ca. 70% fra 9600 Aars, 15% fra 9640 Farsø og de sidste 15% fra øvrige dele af Danmark.

-Det nye tiltag med indsættelse af shuttle-busser er en ekstra service for alle vores gæster – primært fra Farsø. Vi håber at dette kan være med til at øge andelen af gæster fra 9640 Farsø, udtaler Kim Nyby.

- Da vi igangsatte dette projekt, var vi lidt spændte på, om vi ville lykkes med at trække vores trofaste skare af koncertgæster fra Farsø til Aars, hvilket heldigvis – ud fra det foreløbige billetsalg – ser ud til at lykkes ganske fint, fortsætter Kim Nyby.

Målet med dette projekt har for FUIK’s og Aars IK’s vedkommende lige fra start været at skabe en koncert, der med en tilfredsstillende opbakning kan skabe et økonomisk overskud, som kommer fodboldklubberne til gavn. Et andet mål er, at et succesfuldt samarbejde imellem de to fodboldklubber kan være med til at skabe nye Sø-koncerter i Farsø på sigt.

Et setup med nogle af de allerstørste danske navne på musikfronten kræver mange gæster, for at det hænger økonomisk sammen. Det er derfor nødvendigt at trække gæster fra det meste af Vesthimmerland for at komme op på et tilfredsstillende niveau, hvilket netop er hele tanken bag det fælles koncertsamarbejde imellem Aars og Farsø.

- Det er vores vurdering, at det alt andet lige er nemmere at trække koncertgæster fra Farsø til Aars, når ildsjæle fra Farsø er medarrangør af en koncert i Messecenter Vesthimmerland, ligesom det omvendt også er nemmere at trække koncertgæster fra Aars til Farsø, når ildsjæle fra Aars er medarrangør af en Sø-koncert i Farsø. Vi håber derfor, at vi med en udsolgt koncert i Messecenter Vesthimmerland den 24. marts kan skabe
et rigtig godt udgangspunkt for fremtidige koncerter, både i Messecenter Vesthimmerland og i Søanlægget i Farsø, slutter de to klubrepræsentanter.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!