Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Børnestafet er et nyt tiltag i Aars

06-06-2022

Som et nyt tiltag i forbindelse med Stafet for Livet i Aars Lystanlæg i den kommende weekend, vil der blive afholdt en børnestafet for alle børn op til 12 år, og det er ganske gratis at deltage. Man skal bare møde op i anlægget ved indgangen ved Bymidten, hvor man vil blive vist til scenen, hvor stafetten starter.

Børnene skal helst møde senest kl. 14.45. I de 24 min. hvor børnestafetten afvikles, er der ingen voksne, der går eller løber, for der vil blive heppet på alle børn. Hvis børnene har skaffet en sponsor, som vil sponsorere et beløb pr. omgang, vil alle pengene gå til Kræftens Bekæmpelse, og der afregnes umiddelbart efter løbet.

- Vi glæder os til at se en masse glade børn med løb-hurtig-sko på, og vi vil stå langs den 670 meter lange rute og heppe det bedste, vi har lært. Når børnestafetten er slut, så er der en medalje til alle børn, siger Ejner larsen, der er formand for Stafet for Livet Vesthimmerland.

Mens børnenes stafet varer 24 minutter, varer hele Stafet for Livet-arrangementet 24 timer. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!