Torsdag d. 28. oktober 2021 - �rgang 16
Venstres kandidat til regionsrådet, Henrik Hvorvarp, passede grillgrisen

Blå sommerfest hos borgmesteren

22-08-2021

Søndag var der sommerfest på Lundgården i Overlade arrangeret af Venstre i Vesthimmerland.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Børnefamilier, en masse Venstrefolk og andre interesserede var søndag samlet i haven på Lundgården i Overlade hos borgmester Per Bach Laursen. I et helt fantastisk sensommervejr, hvor mange Venstrefolk - og sikkert også nogle af anden politisk observans - helt sikkert havde travlt med at bjærge høsten, havde andre fundet tid til at mødes til hyggeligt samvær i den store.parklignende have. 

Dagen blev indledt med gratis kaffe og rundstykker til alle fremmødte, og børnene blev aktiveret i hoppeborg eller med at klatre i en halmborg. Der var også hestevognskørsel på gården. 

Siden klokken 05.00 om morgenen havde en gris snurret rundt over et åbent bål, og den velduftende grillgris blev over middag serveret for de mange gæster. 

Helt upolitisk blev dagen selvfølgelig ikke med kun tre måneder til næste kommunalvalg. Per Bach Laursen og folketingsmedlem Marie Bjerre holdt et indlæg med særligt fokus på børnepolitik. Og så  var der naturligvis rig lejlighed til at få en snak med de lokale Venstre-kandidater til henholdsvis byråd og regionsråd. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!