Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Bjørn Drejer kunne 1. august fejre 25-års jubilæum.

04-08-2022

Bjørn Drejer, afdelingsdirektør i Spar Nord Løgstør kunne 1. august fejre 25-års jubilæum.

Bjørn Drejer kunne den 1. august fejre sit 25-års jubilæum i Spar Nord Løgstør. Hele det voksne arbejdsliv har foregået i Spar Nord, og igennem de 25 år har han haft flere forskellige jobs i Spar Nord.

Han startede som elev i Støvring-afdelingen og efter endt elevtid kom han til Aalborg-området, hvor han både nåede at være i Sauers vej afdeling og Gistrup, inden turen gik til Spar Nord Aars som souschef i privatafdelingen. Under opholdet i Aars tog Bjørn bankens lederuddannelse, og efter afslutningen af lederuddannelsen kaldte jobbet som afdelingsdirektør i bankens afdeling i Arden, som blev arbejdsstedet de næste 7 år.

Den daglige køretur til Arden hørte op i 2015, da Bjørn fik jobbet som afdelingsdirektør i Nibe-afdelingen, hvor Bjørn bor og er engageret i meget frivilligt arbejde. Det job havde Bjørn de næste 2 år, indtil afdelingen blev sammenlagt med tre andre afdelinger til en ny afdeling i Aalborg Syd. Efter sammenlægning af afdelingerne var kørt ordentlig på plads, blev Bjørn tilbudt jobbet som afdelingsdirektør i Løgstør, hvilket slutter en cirkel, da Bjørns familie oprindelig kommer herfra.

- Jeg har været rigtig glad for min tid i Spar Nord indtil nu, hvor jeg er rigtig glad for den tillid, som banken og mine kunder har vist mig igennem tiden. Der er ikke noget bedre end at være med til at opfylde kundernes ønsker og se deres drømme gå i opfyldelse. Jeg synes, at jeg passer godt ind i banken og hele tankesættet om, at vi skal gøre en forskel lokalt og være med til at sætte vores præg i de byer, vi har en afdeling i, og hvor vi også bor og færdes. Det både forpligter, men er også utroligt givende og noget af det, som giver energi i det daglige og overskud til at levere en ekstra indsats, fortæller Bjørn Drejer.

25-års jubilæet bliver senere på måneden fejret med et åbent hus-arrangement i Spar Nord Løgstør.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!