Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17
ARKIVFOTO: Bierfest anno 2018

Bierfest i Lanternen udsolgt på rekordtid

06-12-2021

En kæmpefest i Løgstør til januar får nu lov at blive endnu større med salg af yderligere 86 billetter.

Sidst i september blev alle ambassadører og billetsalget sat i gang til den årlige bierfest, som afholdes af Løgstør Byfest og de tilknyttede foreninger.  

Det tyder på, at det bliver meget stort den 22. januar 2022. Det forventes, at det bliver en af de største bierfester i Danmark. Allerede efter godt 10 dage var der solgt 874 billetter, og efter 17 dage var der udsolgt med 1258 billetter.  

- Vi har haft gang i det store målebånd og haft en snak med brandmyndighederne, hvilket betyder, at vi nu må være i alt 1.344 spisende gæster i Lanternen, så det giver lige et par ekstra billetter. Salget er gået forrygende, og vi har ikke iværksat noget markedsføring centralt fra. Det vil sige, at alle ambassadørerne gør et rigtig stort stykke arbejde, og det skal de have en stor tak for, siger formand Morten Jørgensen. 

Også i år bliver der busser indsat fra Aalborg, Nibe, Aars, Farsø, Hornum og Fjerritslev/Aggersund eller efter behov. Alle restriktioner fra myndighederne følges nøje, og arrangørerne krydser fingre for, at de kan gennemføre arrangementet med fremvisning af Coronapas og gode hygiejnemuligheder. Der bliver indtil videre arbejdet på at lave en gennemgang med vagter ved indgangen for at holde den kontrol, som er nødvendig.  

- Vi glæder os til et brag af en fest, og vi skal gøre, hvad vi kan for at alle går derfra med en god oplevelse, som de plejer, siger formand Morten Jørgensen. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!