Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17
Dan Alsbjerg til venstre og Søren Jepsen inviterer til 50 års virksomhedsjubilæum

Autoværksted fejrer 50 år med biler i Løgstør

18-11-2022

Løgstør Autoværksted fejrer i år 50 år med biler i Løgstør, og det bliver fejret med en reception den 2. december.

Autoværkstedet startede med Ole Jepsen, og siden tog sønnen Søren Jepsen over gennem et generationsskifte i 2001. I 2013 kom Dan Alsbjerg til og blev medindehaver, og samme år blev Auto Fjerritslev tilkøbt.

Løgstør Autoværksted servicerer og reparerer alle typer person-, vare, - og lastbiler. Herunder også autocampere. Løgstør Autoværksted beskæftiger 8 personer, inkl. en personvognslærling og en lastvognslærling. Kunderne omfatter både privat- og erhvervskunder og tilbuddet om døgnvagt gør værkstedet til en af erhvervslivets foretrukne samarbejdspartnere.

Reparation af biler i dag kræver høj faglig viden og livslang videreuddannelse. Den har personalet på Løgstør Autoværksted tilegnet sig, så de er uddannet til at servicere alle køretøjer, om de kører på konventionelt brændstof, el eller er hybrider. 

Nyrenoveret værksted

De 50 år på værkstedet har slidt på inventaret, og derfor fejrer værkstedet den 2. december også afslutningen på en større renovering af værkstedet. HMC har stået for den flotte renovering, hvor mekanikeren bl.a. har fået bedre arbejdsforhold under arbejdet i ”graven”, større og bedre lifte er monteret i gulvet, så også autocampere kan hæves op. Gulvvarme og bedre lys er også en del af forbedringerne.

Indehaver Dan Alsbjerg og Søren Jepsen inviterer kunder, ansatte, samarbejdspartnere og alle interesserede indenfor til reception på Vindblæsvej 63 fredag den 2. december fra kl. 12-17.

Se også annonce for receptionen her

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!