Torsdag d. 12. december 2019 - �rgang 14
11 nye Renault varebiler blev torsdag leveret til Murerfirmaet Henriksen & Madsen fra Fjerritslev Auto

Auto Fjerritslev leverer 11 nye biler til murerfirma

19-05-2017

Det var en stor dag, da Murerfirmaet Henriksen & Madsen i går fik leveret 11 spritnye Renault firmabiler.

"Det er med stor glæde og stolthed, at vi i dag kan aflevere 3 styks Renault Master med lad og 8 styks Renault Trafic. Vi ved, at det er en stor tillidserklæring, når Murerfirmaet Henriksen og Madsen A/S vælger Renault, som deres foretrukne mærke."

Indehaver Søren Jepsen havde taget blomster og champagne med til køberne for at fejre Fjerritslev Autos hidtil største ordre, da de 11 biler i går blev afleveret på Himmerlandsvej i Løgstør.

Modtagerne var også glade for deres nye indkøb, som vidner om stor aktivitet i firmaet. Enkelte af bilerne skal erstatte nogle af de gamle biler, mens resten er en udvidelse af varebil-flåden.

Renault Trafic, som her har plads til 6 personer, er valgt blandt andet på baggrund af lavt støjniveau under kørsel, samt meget lavt brændstofsforbrug.
Renault Master med lad, også med plads til 6 personer, er blandt andet valgt på grund af stor lastevne.

Medindehaver af murerfirmaet, Lars Madsen, siger, at det gør en stor forskel for firmaet, at bilerne bruger mindre brændstof, når mange af aktiviteterne foregår på Sjælland. At det lige blev Renault, skyldes dog mindst lige så meget, at firmaet har ønsket at handle lokalt, forsikrer Lars Madsen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!