Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Arv sikrer øget mobilitet for handicappede

29-06-2022

En arv har sikret Globen i Løgstør to multifunktionelle cykler, som blev indviet i dag.

Hos Globen Vesthimmerland i Løgstør bliver dagens sommervejr nydt ekstra meget i dag. For en testamenteret arv fra en lokal Løgstør-borger har gjort det muligt at indkøbe to nye fantastiske cykler, hvor den ene kan have kørestolsbrugere med.

Igennem deres virke i LEV Nordjylland og hovedbestyrelsen blev parret Jørgen og Ella Holm Hansen opmærksomme på en testamenteret arv på 150.000 kr. øremærket til Løgstør fra afdøde Charlotte Rosenørn De Lassen. Hun havde selv en multihandicappet datter og ønskede med sin arv at skabe glæde for mennesker med handicap i Løgstør.

I dag er den gode historie endt med, at forstander hos Globen Vesthimmerland Knud Olav Christensen og Ella Holm Hansen, der også er formand for Handicaprådet i Vesthimmerland, kunne sende Helle og Peter på en cykeltur i solbeskinnede Løgstør, fordi Globen så en stor værdi i at anskaffe sig de multifunktionelle cykler, der ingen begrænsninger sætter for borgere med handicap.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!