Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Arets elev i JYSK er fra Aars

21-11-2022

Der starter cirka 200 elever i JYSK hvert år, og når elevtiden er slut, hædres ”Årets elev”. I lørdags blev Jeppe Hald Jensen fra Aars hyldet foran 2.300 mennesker til JYSKs årsfest i Odense.

Lørdag 19. november samlede JYSK alle sine medarbejdere til et stort awardshow og fest i Odense Congress Center. Her skulle indsatsen det seneste år fejres, og derudover skulle der uddeles en række priser til medarbejdere, der har gjort det ekstraordinært godt.

En af dem, der kunne tage en pris med hjem, var Jeppe Hald Jensen fra Aars. Han vandt nemlig prisen som årets elev i JYSK. En pris, hvor han er blevet udvalgt som den allerdygtigste JYSK-elev blandt de cirka 200 elever, der starter hvert år i JYSK.

"Prisen betyder mega meget. Det var en drøm, da jeg startede som elev, og efterhånden blev det mere et mål, som jeg ville opnå. Derfor var det også den største forløsning længe. Det var surrealistisk at blive hyldet på scenen, og hele seancen op til, hvor jeg stod blandt kolleger og venner fra distrikt Nordjylland i en stor fælleskrammer, var bare helt vanvittigt," siger Jeppe.

Jeppe har gennemført sin to-årige elevuddannelse i Aars-butikken, og han er født og opvokset i Aars. Han er netop nu blevet forfremmet til Deputy Store Manager (souschef) i JYSK i Støvring. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!