Onsdag d. 8. december 2021 - �rgang 16
Underviser Jan Bjørn Hansen til venstre og AOF's skoleleder Ole Petersen kigger med, mens en elev fra Vegger arbejder med malerkunst

AOF's billedkunst er flyttet ned til jorden

28-09-2021

Som noget nyt er AOF Billedkunst flyttet i nye rammer. Kurserne er flyttet fra 2. sal i den gamle skole i Østergade i Løgstør til galleriet i Post Pagoden, der ligger i forbindelse med det gamle posthus på Jernbanegade for enden af Østergade.

Lokalerne benyttes til dagligt som galleri og atelier for Lone Kristensen og Jan Bjørn Hansen, der samtidig også er underviser på kunstforløbene, der strækker sig over hele efteråret. 

"Vi er flere gange tidligere blevet spurgt om adgangen til undervisningslokalerne af gangbesværede, men har måttet meddele, at der desværre ikke er elevator i den del af bygningen, hvor kunstkurserne blev holdt," siger Ole Petersen, der er leder af AOF i Vesthimmerland. "Derfor er vi glade for, at vi nu kan udbyde kurserne til en langt bredere gruppe af borgere."

De bedre adgangsforhold har allerede betydet deltagelse af en kørestolsbruger på det første hold efter flytningen.

Jan Bjørn Hansen er selv aktiv kunstmaler og på AOF-kurset giver han nogle af kursisterne gode maletekniske fif.

"I denne sæson har vi som noget nyt også lavet det sådan, at de to første mødegange er gratis," siger Jan Bjørn og tilføjer: "Der er stadig ledige pladser på begge hold, så hvis man har lyst og modet til at prøve kræfter med kunstens verden, så er der her en god chance."

Deltagerne på kurset kommer bl.a. fra Aars, Farsø, Nibe, Ranum og Løgstør. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!