Fredag d. 14. december 2018 - Årgang 13

Aggersund IF kom økonomisk stærkt ud af 2017

11-03-2018

Regnskabet for 2017 viser et flot overskud på 85.000 kroner.

- Dette flotte overskud er kommet i hus via et stærkt sammenhold, hvor folk i og omkring Aggersund IF samt Aktivitetshuset har kastet mange frivillige timer ind i opgaven. Derudover har byen bakket op om de aktiviteter, der har været i løbet af året og ikke mindst Sportsugen 2017, som til trods for brofesten stadig nød stor opbakning, forklarer formand Mads Røge.

Regnskabet afslører imidlertid også, at Agggersund IF fortsat nyder stor opbakning fra sponsorer. Og det er en opbakning, Mads Røge sætter stor pris på:

- Sammen med byens øvrige foreninger er AIF i gang med at finde den platform vi skal stå på fremover, da vi sportsligt er hårdt ramt af byens aldersmæssige sammensætning. Men det arbejder vi på, og som altid regner vi med at finde vores platform og derigennem levere kvalitet og bidrage til byens fremtidige udvikling. Aggersund er inde i en positiv udvikling med meget få huse til salg og et stort boom af unge mennesker med børn, så det er vores ansvar sammen med byen at kunne tilbyde gode alternativer.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!