Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Aggersund er klar til en inflationsfri byfest

18-07-2022

På torsdag starter byfesten i Aggersund, hvor man i år ser stort på indtjeningen. Derimod har arrangørerne valgt at holde fast i prisniveauet fra sidste år.

Af Jacob Dalgaard

Det er vist gået op for de fleste, at priserne på stort set alting er steget markant de seneste måneder. Men sådan bliver det ikke til årets byfest i Aggersund, hvor arrangørerne har valgt at fastholde sidste års prisniveau for at sikre, at alle kan være med. 

Det siger Mads Røge fra Aggersund IF, som er medarrangør af byfesten: 

- Vi står sammen når det går godt, og når det kræver, at vi kryber sammen i bussen, så gør vi også det. Derfor er det også vores opgave at sikre, at alle fortsat har mulighed for at deltage - og ligeledes vil vi gerne belønne den loyale opbakning, og så må det koste på indtjeningen i år.

Sidste år præsterede Aggersunds byfest det hidtil bedste resultat nogensinde, og det giver lidt luft til at holde priserne i ro. 

To aftener med revy

Mens der er skruet ned til forventningen på resultatet, er der til gengæld skruet op for ambitionerne om at skabe et fantastisk program. Der er ikke mindre end to aftener med revy, to aftener med live musik, og derudover giver en masse aktivitet på stadion store forventninger til mange mennesker.

Ugen starter ud på torsdag med den traditionsrige Aggersund Revy. Fredag kører den igen, og her er der stor fest efterfølgende, inden lørdagen indledes med optog gennem byen, som er arrangeret i samarbejde med Aggersund og omegns borgerforening.

Herfra går det løs hele weekenden med havetraktortræk, rafleturnering, gudstjeneste, fodbold, håndbold og meget mere, indtil festen slutter mandag afte med den populære gade/firmafodboldturnering.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!