Tirsdag d. 11. august 2020 - �rgang 15
Ældrerådets formand Erik Stagsted tror på bedre rengøring hos pensionisterne

Ældrerådet øjner mulighed for mere rengøring hos pensionisterne

14-09-2019

Pensionister, som er visiteret til rengøring i eget hjem i Vesthimmerlands Kommune, kan se frem til en bedre rengøring i 2020. Det sker, såfremt Sundhedsudvalget følger den opfordring, som Ældrerådet den 22. august gav politikerne på det ordinære Ældrerådsmøde.

- Det er for os vigtigt, at pensionisterne får et ordentlig løft med hensyn til renholdelse i eget hjem, siger ældrerådsformand Erik Stagsted.

- Vi har i Ældrerådet ventet på "plads i økonomien" i mange år. Nu ser det ud til at lykkes.

Som det er nu, bliver der gjort rent hver 3. uge. Vi ønsker i Ældrerådet, at det nu bliver hver 14. dag, som vil være en god og tiltrængt serviceforbedring.

Pensionister som allerede er ejer af en robotstøvsuger, vil stadig være henvist til brug af denne. Alternativet vil være, at personalet vil støvsuge med en almindelig støvsuger.

- Ældrerådet håber meget på denne forbedring, og ser frem til, at Sundhedsudvalget accepterer forbedringen for pensionisterne, siger Erik Stagsted. Forbedringen vil kunne træde i kraft fra nytåret 2020, såfremt der afsættes de nødvendige midler på kommunes budget.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!