Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17
Thomas Glerup, Danbolig til venstre og Gert Rasmussen fra tennisklubben til højre.

Aars Tennisklub sælger Padeltennis-bane

03-01-2022

Tennisklubben i Aars er godt igang med deres stortanlagte Padel-projekt, der indebærer 2 udendørs Padelbaner samt 3 nye minitennis-baner, hvor der også kan spilles Pickleball, et helt nyt spil, der er startet med stor succes i USA.

Ialt løber projektet op i 1,4 - 1,5 mill. kr. som finansieres med egne midler, fondsmidler og samarbejdsaftaler med lokale erhvervsdrivende i form af medarbejderpleje og sponsoraftaler.

Når projektet står klar, består tennisanlægget, foruden et stort klubhus, af 5 udendørs grusbaner, 5 minitennisbaner/3 pickleball-baner, 1 indendørs tennisbane og 1 indendørs ricochetbane (spil som ligner squashspillet)

Den første af de 2 padelbaner er allerede "solgt" som guldsponsorat til Danbolig Himmerland og Thomas Glerup udtaler:

- Vi er hos Danbolig Himmerland utrolig glade for og stolte over at kunne offentliggøre, at vi er blevet guldsponsor for det nye padeltennis projekt ved Aars Tennisklub. Vi håber på at se mange af jer ude i klubben og at I vil få stor glæde af og mange gode timer på de nye padeltennis-baner - især den med navnet Danbolig, når de forhåbentlig står klar først på sommeren 2022. Vi sætter stor pris på at støtte lokale tiltag og de gode initiativer her i byen. Derfor var vi ikke i tvivl om, at vi skulle støtte op om projektet og få den populære sport til Aars.

Fra Aars Tennisklub udtaler Gert Rasmussen: 

- Vi er stolte af og glade for aftalen med med Danbolig, som vi i mange år, har haft et godt samarbejde med. Når byen står sammen om nye muligheder og tiltag, er det med til at gøre byen endnu mere tiltrækkende for nuværende og kommende indbyggere.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!