Tirsdag d. 11. december 2018 - Årgang 13
Til venstre på billedet ses beskæftigelsesudvalgsformand Pia Buus Pinstrup (K) sammen med prisvinderne Lotte Riisgaard og Franz Struntze fra Danpels og yderst til højre ses Henny Møller fra Plejecenter Bøgely, Løgstør.

Årets to Mentorpriser overrakt

06-12-2017

Tirsdag afholdte Vesthimmerlands Kommune årskonference for mentorer på Løgstør Park Hotel. Konferencen er en årlig tilbagevendende begivenhed med over 100 deltagende mentorer fra virksomheder og institutioner i hele kommunen. Det er 9. gang konferencen afholdes.

Evalueringskonferencen er en hyldest til ansatte rundt omkring i virksomheder og på institutioner, der i det daglige gør en stor indsats for at hjælpe udsatte ledige til en hverdag, hvor de oplever, at der er brug for dem.

De nominerede til årets virksomhed var Plejecenter Bøgely, Danpels og Farsø Skole.

Vinderen blev Danpels. Danpels og Volbæk Minkfarm har igennem de sidste par år været et innovativt virksomhedscenter. Franz Struntze og hans kone Lotte Riisgaard har formået at gøre praktikstederne til et rigtig godt sted at være.

Stedet udmærker sig ved, at der er ”højt til loftet” og i særdeleshed ved at et manglende dansk sprog ikke er nogen hindring for en praktik.

Mange af kommunens østeuropæere har været i praktik – løntilskud og kommet i ordinært arbejde. Virksomheden har også formået at hjælpe nogle af kommunens flygtninge og asylansøgere videre i livet, hvilket har gjort, at borgerne selv er begyndt at opsøge virksomheden for at finde en praktikplads eller et job.

Årets mentor

De nominerede til årets mentor var plejehjemsassistent Henny Møller fra Plejecenter Bøgely i Løgstør, souschef Mona Murmann fra Rengøringsenheden i Vesthimmerlands Kommune samt serviceleder Heines Kristensen fra Farsø Skole.

Vinderen blev Henny Møller. Hun er som person meget engageret i den enkelte borger.

Hun er god til at fange den enkeltes dagsform og er rigtig god til at sætte sig i andres sted. Hun har altid tid til at lytte og er generelt en overordentlig god støtte for kommunenss borgere og har igennem det seneste år spillet en uvurderlig rolle i flere borgeres tilværelse og fremtid.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!