Torsdag d. 28. oktober 2021 - �rgang 16

60+ holdet melder igen klar til start

26-08-2021

Den 14. september starter træningen op igen for alle de 60+´ere i Kultur- og Idrætscenter Lanternen efter en alt for lang og ufrivillig pause.

Holdet er for alle 60+´ere, der har lyst til at røre sig, grine, svede, hygge sig og komme i bedre form. Det er nu femte sæson, som starter. Holdet er opstået i et tæt samarbejde imellem de to foreninger Nutidens Kvinder og Løgstør Håndboldklub. 

Sæsonstarten vil favne de restriktioner, som vil være på nuværende tidspunkt som følge af covid-19 pandemien. De to foreninger, som afvikler holdet, garanterer, at der vil være håndsprit til rådighed, afspritningsvæske til materialerne og øvelserne vil blive tilrettelagt, således at afstand kan opretholdes mellem deltagerne. 

Træningen starter kl. 10.00 med fælles opvarmning, derefter bliver der tilbudt 3-4 aktiviteter, som man derefter bruger en lille time på, og kl. 11.30 slutter træningen med mulighed for at drikke en kop kaffe i fællesskab. 

Netop fællesskabet er vægtet tungt på holdet. Derudover står aktiviteterne selvfølgelig højt på dagsordenen. Aktiviteterne, der bliver tilbudt, er deltagerne selv med til at tage initiativ til at sætte i gang. Tidligere sæsoner har der været afprøvet et bredt udbud af aktiviteter – f. eks. cirkeltræning, floorball, petanque (både indendørs og udendørs), badminton, håndbold, volleyball, dans, gå-fodbold, gåture, mm. 

Sidenhen er der købt blandt andet indendørs curling, bob-spil og skum bowling, som ligeledes kan tilbydes, når træningen går i gang. Det er nemlig vigtigt, at der kan tilbydes et bredt program af aktiviteter, som kan tilgodese så mange som muligt.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!