Tirsdag d. 21. maj 2019 - Årgang 14

155 nordjyske ladies til distriktsmøde i Løgstør

14-03-2019

Ladies Circle i Løgstør var i aftes vært ved et distriktsmøde for alle klubber i Nordjylland.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

155 kvinder i alderen 18-45 år var i aftes samlet til distriktsmødet, som blev afholdt i Løgstørs nye sognehus. De mange piger indledte aftenen med middag, som blev serveret med hjælp af tre voksne og 13 elever fra Ranum Efterskole.

Der er 18 medlemmer af Ladies Circle Løgstør, og de havde påtaget sig årets værtskab for distriktsmødet, hvor andre LC'ere fik lejlighed til at se Løgstørs nye, præmierede bygningsværk.

Aftenens program bød på årsberetning fra DF Maria L. Madsen. Men udover det formelle, blev der også tid til hygge og underholdning. Efter middagen rykkede forsamlingen over i kirken, hvor Aggersborg Gospelkor gav en lille koncert. Efter den formelle del af mødet og kaffepausen, holdte Pernille Vigsø Bagge, SF's tidligere ligestillingsordfører i Folketinget, et oplæg, som alle deltagerne må formodes at være eksperter i: kvindeliv anno 2019.

I løbet af aftenen blev der afholdt auktion og spillet om store og flotte sponsorgaver. Overskuddet herfra er på forhånd øremærket til to formål. Det ene er foreningen Børn i Sorg i Vesthimmerland og Jammerbugt. Det andet er til den nystartede skilsmissegruppe for børn og unge, "delebørn er hele børn", som Pernille Vigsø Bagge lancerede i 2018. Det samlede beløb er endnu ikke opgjort, men det vil blive uddelt i næste uge, oplyser Louise Grynderup fra Ladies Circle Løgstør.

Der findes omkring 120 Ladies Cicle klubber i Danmark. Både landsdækkende og internationalt bidrager de til service projekter via enten donationer eller aktiviteter.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!