Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

120 hørte Marie Brixtofte fortælle om sit liv

12-11-2022

I onsdags havde Støtteforeningen for Barnets Blå Hus Vesthimmerland lavet en aftale med Marie Brixtofte, som kom med et inspirerende foredrag i Vesthimmerlands Musikhus ALFA.

Omkring 120 mennesker havde denne aften fundet vej til ALFA, hvor Marie Brixtofte holdt foredraget ”Senfølger, bagage og oprydning” om, hvordan det var at vokse op i en dysfunktionel familie  - med en far, der drak. Hun fortalte hudløst ærligt om de strategier, hun lærte sig som barn, for at få mest mulig kærlighed og nærvær.

Marie Brixtofte inviterede samtidig deltagerne til at reflektere over, hvad de selv har med i bagagen, og hvordan der kan blive ryddet op i denne bagage. Hun er selv uddannet psykolog og har arbejdet som sådan i mange år, så hendes egne erfaringer var krydret med forskellige modeller bag disse reaktionsmønstre og viden om, hvordan vi kan blive mere omsorgsfulde overfor os selv.

I pausen var der mulighed for at købe vand, kaffe og kage. Støtteforeningen for Barnets Blå Hus Vesthimmerland havde modtaget en række sponsorater i forbindelse med afholdelsen af foredraget. Overskuddet fra aftenen går til Barnets Blå Hus Vesthimmerland og deres vigtige arbejde for børn og familier i hele Vesthimmerland med misbrug inde på livet. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!