Torsdag d. 28. oktober 2021 - �rgang 16

1187 tilmeldt til Vilsted Sø Løb

28-08-2021

Der var stor aktivitet i Ranum i dag, hvor femte udgave af Vilsted Sø Løbet blev afholdt.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Med massiv deltagelse fra Ranum Efterskoles elever og deres familier kunne Vilsted Sø Løb lørdag efter et års coronapause genoptage det store motionsløb og melde stort set udsolgt.

Løbets tovholder, Rasmus Gammelholm, kunne lørdag formiddag meddele, at 1187 startnumre var solgt, og det er han meget godt tilfreds med. Ikke mindst på grund af de mange andre aktiviteter, der afholdes denne weekend med blandt andet konfirmationer og cykelløbet GP Himmerland Rundt, og så havde. Sportstiming, der hjælper med tidtagningsudstyr med mere, alene lørdag 13 programsatte løb.

Det er 5. gang Vilsted Sø Løb afholdes, og det er efterhånden et af Nordjyllands største motionsløb. Maratonløbet blev aflyst på grund af for få tilmeldte. Men de mange deltagere fordelte sig på gå- eller løbeture på henholdsvis halvmaraton, 13 kilometer og 4,6 kilometer. De kom som vanligt ud på stisystemerne omkring Vilsted Sø. Både start og mål var placeret ved Ranum Efterskole, hvor der blev uddelt medaljer i træ til alle deltagere. 

Det er Lions Club Løgstør, der er koordiinator på løbet, som afvikles i et tæt samarbejde med blandt andet borgerforeningerne i Ranum og Vilsted, Ranum Efterskole College og Ranum Multikulturhus.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!